Pages

Knowing me!!

My photo
she's BLUR..she's SLEEPY..she's ERRATIC..she's SARCASTIC..she loved NICE FINGERS..she loved to be BOOK WORM..she loved SEPET EYES..she addicted to MIRROR..she addicted to NON-MALAY MOVIE.. she addicted to TAGALOG..she ANTI TAUGE TEGAR :) yeah she is what she is..if YOU dont like..what she can say;"like i care?"..

Wednesday, September 01, 2010

SEPTEMBER

title tak ada kena mengena pn..hehe :p

oh hati..
tlg lah berhenti dari meronta-ronta nk buat sesuatu yg bodoh.
pd mana awk tahu yg ia akan membawa kpd sakit hati..
oh hati..
kenapa lah awk ni degil sgt??
tak serik2 lg ke??
oh hati..
silalah ikut kata tuan empunya diri..
dia sgt tak larat utk rasa sakit hati.dia dah penat.
oh hati..
awk adlah benda yg pling dekt dgn dia.
dia beharap sgt awk fhm..
oh hati..
terima kasih kerana memahami..


p/s: i dont know until when my heart will listen to what i'm saying n wish for!! hope my heart wont make me hurt..

2 comments:

Ahmad Firdaus @ Yau said...

ika......entry ni terbaik skali..!!!!

nak copy paste..xkira, hang xkasi pon aku nak re-post entry ni kat page aku...

hehe jgn saman ye..

Cik Messy.. said...

amik laaaaa...
ni luahan jari jemari aku yg seakn akn marah dekt hati aku yg degil ni..hehehe