Pages

Knowing me!!

My photo
she's BLUR..she's SLEEPY..she's ERRATIC..she's SARCASTIC..she loved NICE FINGERS..she loved to be BOOK WORM..she loved SEPET EYES..she addicted to MIRROR..she addicted to NON-MALAY MOVIE.. she addicted to TAGALOG..she ANTI TAUGE TEGAR :) yeah she is what she is..if YOU dont like..what she can say;"like i care?"..

Monday, December 20, 2010

the-brithday- girl :)

Happy Birthday Nurul Afikah Ali...

Hey...i'm the one who wish my own birthday..hahaha who cares yaaaa!
and BIG THANKS to my FRIENDS for the birthday wishes
May ALLAH bless you all :)


who i am on my 22 years old??
1. En. Ali and Pn.Norli first daughter
2.big sister to my lovely Adik
3.One of Administration Science students in UiTM Melaka
4. "Good Friend" to my friends...(am i?)

my wish on my birth-day:
1.menjadi anak yang baik/taat/berguna kepada kedua ibu bapa saya
2.menjadi contoh yang baik kepada adik saya
3.mendapatkan segenggam IJAZAH
4.menjadi kawan yang baik dan disenangi kepada kawan2 saya


that's it..dalam byk2 birthday wish. wish dari Mak saya menyentuh hati saya;
"Norli Samad selamat harijadi yg ke 22 thun, semakin dewasa dlm kehidupan, mak doakan moga anak mak akan menjadi anak yang soleha, tercapai apa yg dihajati, bahagia dlm kehidupan, menjadi orang yang disenangi oleh rakan sekeliling, panjang umur N murah rezeki..amin..."

i like this;

"Firdaus Ahmad
happy birthday ika!! semoga bahagia menjadi milikmu..."

"Fatin Fizzy Hye adik Fiqah..Happy Birthday! :) Semoga panjang umur n good luck 4 ur future undertaking :)"

"
Afiq Loklak happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~! happy birthday to you~!"

jgn kecik hati if ur "wish" takde dlm entry ni ok..
i picked randomly..
but seriously..really appreciate all the wish.
THANKS once again yar :)


nak cerita sikit..masa zaman sekolah dulu kan..birthday saya mesti jatuh pada cuti sekolah/bulan puasa..maka tiada sambutan dilakukan..hehehe and i'm glad because kawan-kawan TIADA kesempatan utk baling telur/tepung or what so ever..
and one more thing..family saya selalu ada time saya sambut birthday..
ada orang pernah cakap..budak yang lahir bulan 12 ni kesian..yela mana tak kesian orang lain(yg lahir awal2 tahun) dah cukup umur tp kita bdk bulan 12 ni baru nak cukup umur..
dulu masa sekolah my frens semua dapat IC awal and i'm the one yg lambat..
then when i'm waiting for my 18 years old..lambat juga..orang lain dah dapat lesen and me still kena tunggu cukup umur..hahaha my cousin selalu ckp "ika,kau ni tak cukup umur laaa"
i don't mind..coz still ada yang jealous dgn saya :P
ika!!!! hepy birthday!!! x aci ar aku dah nak 23 ko baru masuk 22... ish!!!hehe..may Allah bless u dear..=)

see..see..am i right?hahahaha
ok gotta go..

and ha..i dont expect a wish from 'him'
and i'm sad coz the other him didn't remember my birthday :(







3 comments:

farah said...

haha iqa..happy bithday lagi sekali..
kter sama la baby disember..pe yg ko ckp tu semua btol..x pernah celebrate dgn kawan..ada orng jelez sbb kter masih muda..dpt amik lmbt lesen..semua la..hihi..

Cik Pikah said...

haha thanks once again farah :)
kan kan kan???
time disember ni selalu masa yg kita spend kt umah..so xde le kena dajal..hahahaha kita mmg muda sentiasa laaa :)

farah said...

btol2..we always young!