Pages

Knowing me!!

My photo
she's BLUR..she's SLEEPY..she's ERRATIC..she's SARCASTIC..she loved NICE FINGERS..she loved to be BOOK WORM..she loved SEPET EYES..she addicted to MIRROR..she addicted to NON-MALAY MOVIE.. she addicted to TAGALOG..she ANTI TAUGE TEGAR :) yeah she is what she is..if YOU dont like..what she can say;"like i care?"..

Thursday, July 08, 2010

Thursday morning..

mode:sengih-sengih

hahaha..dgn bangganya aku telah memontengkn diri(8.30 claz)..
ini adalah kerana badan aku TERlekat kt tilam sampai xboleh nk bangun dah :)
dan tidak di lupakan bahawa hasutan berjaya di lalukan ke ats ROOMATE (cikin)..hehehe

eh lupa nk ckp yg aku SAKIT hati betol dgn 'bdk-bdk baru'...tunggu lif mcm jakun teramat..
budus..kat situ ade 4 lif juz wait for 1 jaa laa...jgn tamak mangkuk!!
bila aku rjin nk tingglkn tilam(dgn malasnya) lect x msok claz laaa plak..hampeh..
xtawu ke tilam itu amat berharga.hehe dush dush...
aku rasa nk tido n bermimpi;apa yg aku ptut amik utk elektif paper..MOC or SOCSO..
big QUESTION MARK!!!

alamak baru terigt yg fav team(germany) kalah... :(
mcm tak da mood jerk ni..haha apakah..perlu ke aku yg emosi lebih kn.. :P

lg satu lg satu..aku dh hbis dh baca UATA :)
my komen;thumbs up syud!!

eh result shortcourse dh keluar...alhamdulilah for the GOOD result but then aku xdpt apa yg aku angan-angankn=four flat.. tp aku bersyukur...things happen for the reason rite.. :)


p/s:nk tgk ECLIPSE..hari ni dh tyg...tp mcm mls ja..heheh as usual xske xperlu baca :)

2 comments:

Ahmad Firdaus @ Yau said...

esok kite g tgk eclipse eh...uhuhu best nye jimba2..dah lame x kuar sesama..

Aku yg ada nama... said...

yeay!!!*tepuk tangan*...hahaha