Pages

Knowing me!!

My photo
she's BLUR..she's SLEEPY..she's ERRATIC..she's SARCASTIC..she loved NICE FINGERS..she loved to be BOOK WORM..she loved SEPET EYES..she addicted to MIRROR..she addicted to NON-MALAY MOVIE.. she addicted to TAGALOG..she ANTI TAUGE TEGAR :) yeah she is what she is..if YOU dont like..what she can say;"like i care?"..

Wednesday, March 09, 2011

Jatuh Suka dengan hanya sekali dengar..

wakaka..title gila jiwang nk mam kannn..but who cares..
ni td duk tgk satu vc ni..tiba-tiba keluar satu lagu yg maha sedap..
terus suka..maybe sebab lagu tu jenis lagu patah hati..
yaaa..dats me..suka lagu patah hati even hati tak patah pun :P
makaa..selepas TERsuka lagu tu..
dgn gigihnya aku bising satu rumah tanya "ni lagu siapa?aku sukaaaaa.." "ko ada tak lagu ni?" "Dayana tlg downloadkan lagu tu boleh tak?" ini adalah antara dialog2 org yg jatuh suka tu :)
sebab tak tau tajuk lagu tu apa..aku pun duk GOOGLE one part of the lyric..
which is aku hanya ingin kau tahu...then google help me..THANKS mr.google :)
dan dan dan dannnnnnnnn..rupanya lagu ni dah TIGA tahun kot..kenapa baru sekarang aku dengar??
and haa...rasanya pernah dgr lagu ni dlm sinetron Melati Untuk Marvel..but tak sure..boleh gitu?? itu laaa itu :)

Republik - Hanya Ingin Kau Tahu Lirik
Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku
Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Ow wooo wo wo wo
Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup
Rasakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu
Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku
Ow wooo wo wo wo wo wo wo wo wo



thanks to my berukband yg tak boleh2 nk download lagu ni kan..terimasss...

2 comments:

farah said...

lagu ni mmg terbaik..dr dulu x jemu2 dgr..hihihi

Cik Pikah said...

OMG sangat lagu ni kan?
hahaha aku baru dgr wey..sgt ketinggalan zaman..hahahah